Härligt med ett bubbelbad i hemmet

spabad

Att kunna njuta av ett skönt och avslappnande bubbelbad i hemmet är en dröm för många bostadsägare. Det är en dröm som går att förverkliga för många, då det finns bubbelbad i flera olika modeller och därmed också i olika prisklasser. I den här artikeln nämner vi det allra viktigaste att tänka på när du ska köpa ett bubbelbad till ditt hem. Läs vidare för att ta del av våra bästa råd!

Det viktigaste att tänka på inför köp av bubbelbad

Bubbelbad finns tillverkade för både inomhus och utomhusanvändning och kan ha flertalet funktioner. Viktigt att tänka på är storleken. Både så att du får plats med det, samt kan stå och duscha i det inomhus, men också så att tillräckligt många kan sitta i det samtidigt. Välj också om du vill ha el- eller veduppvärmning och kontrollera badkarets isolering då det påverkar uppvärmning och elkostnad. Kontrollera även så att det ingår en produktgaranti.

Spabad för nordiskt utomhusklimat

Vill du köpa ett svensktillverkat spabad kan du vända dig till tillverkaren och återförsäljaren Viskan Spa Center. Viskans bubbelbad är tillverkade för nordiska förhållanden och klarar därför av att stå ute året runt, samtidigt som de ger en maximal spaupplevelse oavsett om det är sommar, vår, höst eller vinter. Det finns många återförsäljare av spabad och för att göra ditt bästa val är det fördelaktigt om du kollar alla alternativ som erbjuds.