Allt om att fira bröllop på Såstaholm

Har du hört talats om Såstaholm tidigare? Om inte finner du här all nödvändig information gällande att fira bröllop på denna vackra plats. För vad passar inte bättre för ett bröllop än ett ställe som ligger avskilt men ändå inte för långt från storstaden? Såstaholm är beläget i närheten av Stockholm och du kan alltså enkelt ta dig dit oavsett färdmedel. Såstaholm har den perfekta atmosfären som är lugn och harmonisk, byggnaden är en gammal herrgård och bjuder på en vacker och inspirerande miljö.

Det är inte bara en klassisk gammal herrgård, utan här möter ni också en speciell teaterhistoria från det gamla Höstsol. Den historien har Såstaholm idag tagit med sig in i en modernare tid och rum och detta är nu grunden för hela verksamheten. Såstaholm erbjuder inte bara en festlig miljö utan tillhandahåller också en restaurang som har mat i toppklass. Du har alltså möjligheten att ge dina gäster en smakupplevelse utan dess like. Menyn kan eventuellt anpassas utifrån era önskemål och preferenser, restaurangen på Såstaholm rymmer upp till 100 personer men hela kapaciteten behöver naturligtvis inte utnyttjas utan lokalen lämpar sig även perfekt för mindre sällskap.

Såstaholm har flera loungemiljöer att tillgå vilket skapar unika möjligheter och ökar feststämningen avsevärt. Ni får inte heller missa utsikten över Vallentunasjön i Täby.

Nära till Stockholm

Närheten till vår vackra huvudstad Stockholm är som tidigare nämnt ett stort plus. Till Stockholm går det att ta sig från hela Sverige och från Stockholm till Såstaholm finns flertalet smidiga färdmedel att välja mellan. Såstaholm är ett perfekt val av plats för bröllopet, platsen kommer göra festen till en stor succé för både er och era gäster.