Funderar på en ögonoperation

Jag har mer och mer börjat fundera på att göra en ögonoperation, alltså att ta bort mitt synfel med ögonlaser. Det vore så enormt skönt att slippa brillorna och bara kunna se perfekt, som en normal människa. Jag ska inte säga att det är en besatthet hos mig men jag är oerhört sugen. Just nu hänger jag mer på ogonoperation.nu än på Snap haha. Kanske dags att slå till?

Varför vill jag göra en ögonoperation

Jag har lidit av min närsynthet sen jag var typ åtta och blev en brillorm. Snacka om att glasögonen har varit i vägen sen dess. All gånger mamma blivit arg för att jag fått en boll i ansiktet när vi spelade fotboll så glasögonen blev helt skeva eller nåt av glasen sprack. Alla vattenglas jag råkat välta på morgonen när jag försökt fumla mig fram och hitta brillorna.

Orka linser

Men varför skaffar du inte bara linser säger du då? Det verkar ju skitläskigt att låta någon ha laser i ögonen på en. Men se, det är ett jättedåligt alternativ för mig. Dels är jag allergisk mot typ allt så det stör rätt mycket med linserna. Sen gillar jag inte jättemycket att peta mig själv i ögonen. När de kommer med lasern får man i alla fall lugnande medel.