Hur väljer man lösögonfransar?

Det sägs att ögonen är själens boning och varför inte göra dina ögon så vackra som möjligt? Personligen tycker jag om att lägga fokus på mina ögon och när det är fest vill jag känna mig lite extra glamourös. Jag har provat en hel del olika märken när det gäller lösögonfransar och har fastnat för några som blivit favoriter. En del vill ha längd, andra söker mest volym. För att maxa kan du välja ett par som ger både mer volym och längd. Fransarna ska inte bara vara snygga, de ska dessutom vara enkla att limma på och ta av.

De bästa ögonfransarna

Jag gillar ett par fransar från Sweed Lashes. De är mjuka samtidigt som de har en viss tyngd. Du känner att du har på dig fransarna. Den enda nackdelen är att de är lite svåra att limma på plats. Jag skulle inte välja dem till vardags men till fest är dessa dramatiska fransar en favorit. Vill också tipsa om Ardell Professional som är bland de billigaste. Lösögonfransarna har både långa och korta strån vilket ger en levande look och mer volym till dina egna fransar. De är enkla att limma på men tyvärr lossnar de också relativt enkelt. Tänk på att använda en stor mängd lim.

Är dyrt bättre?

Det finns idag otroligt många märken och modeller när det kommer till lösögonfransar vilket kan göra det svårt att välja. Tänk på när du ska använda fransarna om det är till vardags eller fest. Är det party eller en mer formell tillställning som dop eller bröllop? Är det nyårsfest eller en utekväll med vännerna som står på schemat kanske du vill maxa både volym och längd. Vid andra tillfällen kanske du endast väljer exempelvis mer volym. Har du glesa fransar går det att köpa ett paket med delar av lösögonfransar. Kom också ihåg att dyrt inte behöver betyda att de är bäst.