Skapa en cool look

80-talets rockgudar bar ofta bandana i samband med konserter och intervjuer. Den stilen är dock inte för alla, så fundera på vilken typ av utseende som fungerar bäst för dig innan du blir kreativ. Om du är en rock and roll-typ är den här looken perfekt för dig! Om du älskar att sticka ut kommer du att se bra ut med en bandana runt huvudet. Se bara till att du är bekväm att bära en och har en cool attityd.

En bandana är ett enkelt sätt att täcka håret på dåliga hårdagar. Den kan knytas högt och nålas bakåt, eller placeras i pannan precis under hårfästet. Ett annat sätt att bära en bandana är att knyta en färgad runt basen av en hästsvans och hålla ändarna lösa. Det kommer att få frisyren att se tjockare ut och lägga till en touch av personlighet. Du kan kombinera den med en avslappnad look för en ledig dag. På denna webbshop hittar du ett stort utbud av bandanas i olika färger och mönster.

När du bär en bandana, se till att vika bandana till en triangel. Vik ena sidan över den andra och se till att långsidan sträcker sig två tum under det motsatta hörnet. När du har vikt bandanan kan du knyta den runt halsen. Om du bär den på huvudet, se till att ena hörnet är vänt nedåt. Knyt de återstående två delarna av bandanaen runt din hästsvans.

Om du har en bandana runt halsen kan du använda den som halsduk. För en nautisk atmosfär kan du bära den knuten runt halsen, med den lösa änden hängande fritt fram. Om du går för en cowboy-look, vik bandanan till en triangelform och knyt den andra änden runt ryggen. Detta coola tillbehör kommer inte att vara effektivt mot COVID-19 men kommer att ge dig en robust look.

När det kommer till hår är bandanas extremt mångsidiga. De fungerar både som pannband och håraccessoarer. Du kan använda bandanas som ett pannband för en modern urban frisyr eller en nyckelaccessoar i pinup-stil. Om du har ont om tid, prova en rörig updo. Knyt en bandana i en rosett för att avsluta den.

En bandana är en klassisk modeaccessoar som kan bäras till nästan vilken outfit som helst. Oavsett om du klär ut dig för en avslappnad dag i parken eller rockar på en festival, kommer en bandana att få dig att sticka ut från mängden. Det finns många sätt att styla en bandana och du kommer säkert att sticka ut! Du kommer att bli glatt överraskad över hur mångsidig den kan vara!