Snygga kalsonger till pojkvännen

Något som jag verkligen tycker är kul är att peppa min pojkvän till att bry sig om hur han klär sig och hur han ser ut. På sistone har vi gått in för att komplettera en schysst och cool yta med genomtänkta och snygga kalsonger. Vi har kollat massor på nätet och fastnade för utbudet på supercoola JHN. Du bara måste gå in och browsa deras läckra underkläder!

Hemligheten under kläderna

Jag tycker att det är oerhört viktigt vad min pojkvän har på sig och det är inte för att jag är ytlig utan för att jag är medveten om vad han signalerar med sin outfit. När han nu också har fattat det har vi gått ytterligare ett steg för att stärka hans säkra utstrålning och har beställt hem ytterligare flerpack av coola kalsonger. Min kille är så nöjd (och jag med tihi).

Kul med kalsonger

Det ska vara kul att klä sig och det ska vara kul med kalsonger. Det finns en lång rad mönster och färger att välja på och vi har så himla roligt när vi diskuterar och småbråkar om vilka som skulle kunna fungera i olika dagsformer. Det finns massor med både sexiga, humoristiska och coola mönster att välja på. Det värsta är att jag vill köpa allt men där satte min pojkvän stopp.