Min nya walk-in-closet

Jag är så exalterad inför min nya walk-in-closet. Som ni vet är jag intresserad av kläder och mode. Nu ska jag äntligen få bättre möjlighet att utveckla mitt intresse. Jag ska alltså anlita ett snickeri för att bygga om ett rum till en walk-in-closet.

När jag tänker på det kan jag känna att pulsen stiger och hur det riktigt kliar i fingrarna att få börja inreda och organisera i den nya garderoben. Jag funderar på hur jag ska sortera alla mina plagg och assessorer i min walk-in-closet.

Möte med snickeri

Vissa av er kanske tycker att jag överdriver men jag ser verkligen fram emot det här så mycket. Jag har haft några möten med ett snickeri som verkar förstå mitt behov. Jag vill att det ska bli bra planlösning så jag får plats med mycket.

Jag tyckte att de verkade erfarna och att de kom med många egna idéer kring hur vi kan få till det. I garderoben vill jag kunna hänga, lägga och ställa saker, samt förvara i lådor. Mina skor vill jag kunna rada upp så att jag har bra överblick.

Organisera mera

Någonting som jag kan fastna i tankarna kring är hur jag ska organisera alla sakerna. Jag har funderat över att ha något slags system med färgkodning vilket kan vara estetiskt snyggt. Men jag börjar luta åt att sortera efter kategori, för som snickarna sa då kan de bygga utifrån det med.

Jag tänker att jag samlar alla typer av plagg i samma del av min walk-in-closet och kanske kan jag göra vissa skiftningar i samband med säsongsbyten. Det viktigaste är att jag snabbt hittar det jag letar efter och att plaggen håller sig fina och fräscha.

Mitt projekt

Det ska bli så roligt och jag är så glad över att jag har anlitat proffshjälp från Edsvikens Måleri & Bygg. Det här kommer även att höja värdet på min lägenhet så det känns så himla rätt. Att fokusera på ett projekt är roligt och jag tror det kan bli riktigt bra!